elinjohansson

grafitti

Kategori: Allmänt

hejsan, vi började med grafitti denna gången, jag tror att det kommer vara intressant, jag började med att göra en liten figur och så ska jag spraya den med färger. ( glömde ta kort på figuren) Men nästa gång ska jag klippa ut den och kanske börja och spraya.

klar skulptur.

Kategori: AllmäntHär är min skulptur, blev INTE som jag hade tänkt, den fick bli lite skevd. Jag skulle göra den bättre om jag fick mer tid, men den blev helt otroligt konstig. haha! när jag kom in i klassrummet och skulle hämta den så såg jag den med 4 andra, så ser jag att min är den ÄNDA som ser ut som en fisk... Asså, ändå så älskar jag den för att den blev så mobbad. Han iallafall måla klart den idag, ska bara fylla i ögonbrynen i brunt, sen såg jag att mitt ena öga är helt intryckt till skyllnad från det andra, men asså, jag har gjort så gott jag kan på denna tiden och att det är första gången jag gör sånhär. Nästa gång vi gör skulpturer ska jag kämpa och göra mig stolt. Jag har B i bild, är så sjuuuuukt stolt över det. Blev så glad att jag fick ett B, annars har jag bara godkänt i alla andra. Men som sagt så ska jag kämpa så att jag kanske får ett A i bild till 9an. Denna lektionen han jag göra den lilla simpson munnen, sen hann jag precis måla klart.Om vi får lite tid nästa gång så ska jag försöka skugga lite, och färga ögonbrynen mörkare. Jag undrar vad vi ska göra efter detta projektet. Men hoppas jag skrev allmänt bra. Hejdå! trevlig helg ;)

skulpturer!

Kategori: Allmänt

 

här är min fina skulptur, jag har inte kunnat blogga för att jag har inte kunnat komma in på min blogg, (glömdelösenordethihi) men nu kom jag in, Förrförra gången vi gjorde detta började jag med att blåsa ballongen och satt på den på flaskan och fixade gipset, denna gången fixade jag leran. Först fixade jag käkbenet, sen näsan, sen fixade jag pannbenet och sen ögonen, vi skulle vara klara med leran idag, så nästa gång får jag måla den. så det blir säkert bra. Det va ganska jobbigt att göra näsan,leran va mjuk, men det va jobbigt att just forma den, det tog nästan halva lektionen, men det fick bli bra till slut, det har varit jätte roligt. Nu i framtiden ska jag ta och måla färgit, sen så är den klar.